Monday, April 30, 2012

Yaz Kampı Çocuklar için 02523638469 filiztosyali@yahoo.com

YAZ KAMPI filiztosyali@yahoo.com

BU YIL BİZE GELİN YAŞAMINIZDA YENİ BİR UFUK AÇILSIN
Sizeden öncekiler hem yazdılar, hem oynadılar, hem de sertifika aldılar. bir çoğunun yaşamı yeniden şekillendi. Bir çoğu yeteneğini keşfetti. Kampta neler var.
Yüzme
Yürüyüş
Edebiyat ve Sanatla ilgili herşey.
Bu kamp çocuklar için, bir gençlik kampı. İngilizce konuşma kampı
Tiyatro
Dizi Oyunculuğu
Dans
Çizgi Roman Oluşturma
Kısa Film
Gazete Yazarlığı
Kendi Kitabını Hazırlama
Bodrum Bştez Yalısı Hakan Otelde gerçekleştirilecek yaz kampımıza seçilmiş 15 çoccuk daha katılabilecek. siz d eçoccuğunuz için kişisel gelişimine katkıda bulunacak onun yetenklerini açığa çıkaracak bir kamp arıyorsanız çnce biz mail atın, biz sizi tanıyalım ve çocuğunuzun bu kampa katılımını sağlayalım.

Tuesday, April 24, 2012

Çocuklar İçin Yaz Kampı filiztosyali@yahoo.com 7-15 yaş çocuk kampı. Yazmaya, okumaya, dansa ve tiyatroya meraklı her çocuğun katılabileceği bir kamp BODRUM HAKAN otel programı içinde. Kamp sadece spor yapmak olmamalı. kamplar çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamalı. Kişisel gelişim kamplarımız 6 yıldır devam ederken bir çok gencin ufkunu acan beraberlikler yaşadık. İstanbul Üniversitesinin Çoccuk Üniversitesi öğrencilerini ağırladıdığımız kampta üstün zekalı çocuklarla ayni etkinlikleri yaparak onların dünyalarını renklendirdik. Sinema deneyimlerini, yazma becerilerini, sunumlarını, tiyatro yeteneklerini kamplarımız içinde geliştiren çocuklar; okul yaşamlarında da başarı sağladılar. Birlikte yazdık, birlikte oynadık. Eğlendik gezidk ve dolaştık. Bir mail atarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. YAŞAM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI Çağın mesleğine atım atmanız bir an meselesi koçluğa uygun musunuz? birlikte karar verelim. yeter ki isteyin. Bir çok kişi sizin gibi düşündü ve ilk koçluk deneyimleirni gerçekleştirdi. filiztosyali@yahoo.com

Sunday, April 22, 2012

YAZ KAMPLARIMIZ Kayıt için filiztosyali@yahoo.com
Çocuk Kamplarımız çocuklarımızın kişisel gelişimine katkı sağlayan çoccuk kamplarına önem vermeliyiz. Kültür sanat ve iletişim konsunda kampların desteği her zaman önem taşır. Tiyatro Dizi Oyunculuğu Sunuculuk Pratik İngilizce konuşma El becerileri Yazı Atölyesinde, öykü, şiir ve oyun yazma becerileri. Ben yazdım, ben oynadım ben çektim. Kısa film çekme çocuklarımızın uğraşları arasında Bizi aramalısınız 05336666903(bu numaradan ulaşamazsanız kaydınızı maille yeniletmelisiniz.

Sunday, April 15, 2012

YAZ KAMPI YAZ KAMPLARI ÇOCUKLAR İÇİN KAMP filiztosyali@yahoo.com






filiztosyali@yahoo.com
Kültür Sanat İletişim İyi Yaşam Doğru Davranış-Tiyatro-Oyunculuk ve Sunuculuk Kampı
"Yazar Okulu" Organizasyonunda

Bir orduya benzer kalabalığın içinde, herkesin ayni şeye odaklandığı, sadece oyuna dayalı, sporla geçirilmeye çalışılan zaman sizin çocuğunuz için uygun mu? Bunu kendinize sorarken bize danışabilirsiniz.
Lütfen sorularınıza yanıt almak istiyorsanız maille başvurun uzmanlarımız yanıtlasın.
Kamp sadece zaman doldurmak olmamalı. Zamanı iyi kullanmayı yaşayarak öğrenmeli.
Kendi dışındaki kişilerin önemini kavramalı ve onların yanında bir değer olduğunu hissederken, paylaşmayı, iletişim kurmayı ve ikna becerisini geliştirmeli.
Çocuğunuzun yaşamına bir şeyler eklemek, onu daha güçlü şekilde yaşama hazırlamak istiyorsanız, bizi aramalısınız. Onun için en uygun olan kamp ve yaş dönemi için sizi bilgilendirebiliriz.
Kampta neler yapılır, neler yapılmalı. Sizin çocuğunuz için gerekli olan nedir. Ne almalı, nasıl dönmeli, nasıl hazırlanmalı. Bütün bunlar çocuklar söz konusu olduğunda uzmanlık gerektirir.

Monday, April 02, 2012

YAZ KAMPI ÇOCUK KAMPI 05336666903






Bodrum Kültür Sanat ve İletişim Kampı
İngilizce Konuşma Kampı
Tiyatro Kampı
Dizi oyunculuğu
Gazete ve TV
Çocuklarınız bizimle sınırlı sayıda kontenjanla yine en iyisini biz yaşatırız.
Deneyimli öğretmenlerle otel konforunda kamp...
Bize maille ulaşabilirsiniz

filiztosyali@yahoo.com
raykoclukegitim@gmail.com
0090252-3638469 Nihan Gözübüyük-Filiz Tosyalı
0090252-3638269

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...