Sunday, May 20, 2012

Çocuk Kampları 2012 filiztosyali@yahoo.com o216-5672242

Bize ulaşmalısınız




0252-3638469
İlk kez aile büyüklerinden biriyle beraber kampa alıyoruz. Ama programları tamamen farkli. 
Bizim onerdigimiz kamp tarihi 20 Temmuz- 30 Temmuz arasi 10 gun yatili bizde kalacaklar. Ama aile her zaman gelip gorebilir. Yatis saatleri, kalkis satleri tam bir program icinde. Aslinda bu yaz kamp yasami ve izcilik icin en uygun yastir. Bizim kampimiz yazma ve okuma alışkanlığı kazandiran bir kamp. Biz Istanbul Universitesinin Cocuk Universitesinin kamplarini da hazirladik. FELSEFE KAMPI.
Bu yıl kampımızda
*Tiyatro
*Yazarlik calismalari yapip(Cokertme Gazetesini cikariyorlar)
*Balik oltasi yapmayi ogreniyorlar
*Puzzle sitemiyle kitap okuyarak FELSEFE atolyesi yapiyoruz(cok eglencelidir)
*Dans derslerimiz var.
*Kısa film senaryosu yazip kendileri oynuyorlar, kendileri cekiyorlar.
Butun bunlarin sonunda Bodrum'da bir gosteri yapiyorlar. O gosteri gunu sertifikalarini aliyorlar. Gecen sene Bitez Belediyesiyle birlikte hazirladik.
Cocuklar istekli olursa uc saatlik bir TV programi yapiyoruz.
Ulusal bir Gazetede kendi isimleriyle kose yaziyorlar bütün Türkiye okuyor.
Bir cok yazar ve cizer ile birlikte calismalar yapiyorlar.
Bu kampta secilmis en fazla 15 cocuk olacak.
Her cocuk icin 1200TL odeniyor. Butun masraflar bunun icinde. Tekne turu, Quapark, Art Sanat, ve ayrica iki gezimiz daha var. Bu geziler icinde ozel calismalar yapiliyor. Deniz havuz saatlerimiz tam bir program içinde. Her sabah sekiz otuzda irmelerden bir yuruyusumuz var.
                  Deniz kenarina geliyoruz, gorevli cantalarimizi getiriyor ve denize giriyoruz. BU bizim sabah denizimiz. Bunun disinda gunes saatlerini programlayarak havuzdan ve denizden yararlaniyoruz.
Sizin sorunuz olursa yazin lutfen, bekleriz bizimle olsunlar. Ama oncelikle on kayit yaptirmaniz gerekir. Kontenjan cok sinirli.

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...