Friday, January 26, 2007

YARIŞMA DUYURUSU

8.Onur Güvener Öykü Yarışması şartnamesi Onur Güvener yarışma sayfasında. Bu yıl yarışma çocuklar için hazırlandı. Öykünün prens ve prensesleri eğlenceli bir EDEBİYAT öykü şöleniyle sunulacak. Siz de katılın...

Sunday, January 14, 2007


Yazarlik böyle bir şey... Çocukları yaşama hazırlarsınız. Onlara yardım edersiniz. Sizi ve yaşamınızı merak ederler. Çeşit çeşit yaşamları görürsünüz.

OKUMA ÇADIRLARI DOĞA EĞİTİM KURUMLARI Beykoz Doğa


Okuma çadırında çocuklarla buluştum. tam bir düş çadırıydı. Arkamızda şömine yanıyordu, biz minderlerde oturuyorduk. Çocuklarla yaşamı konuştuk. Çok güzellerdi... Çok mutlu oldular, ben onlardan da mutluydum. Doğalı çocukları çok seviyorum.


BİR KIŞ GÜNÜ İSTANBUL BOĞAZI

Sakın bunları sahipsiz sanmayın. Şu güzelliklerine bakar mısınız?

İSTANBUL BOĞAZI


Çengelköy'den merhaba

Wednesday, January 10, 2007

HÜRRİYET GAZETESİNDEN NURAN ÇAKMAKÇI'NIN ÖDÜLÜ


Siz bu ödülü hakettiniz.

KAZASKER LİONS BAŞKANI GÜLTEN ŞEN ve HÜRRİYET GAZETESİNDEN NURAN ÇAKMAKÇI

HÜRRİYET GAZETESİ EĞİTİM ŞEFİNE ANLAMLI VE YERİNDE BİR ÖDÜL

GAZETECİ NURAN ÇAKMAKÇI'YA BU KEZ ÖDÜL KAZASKER LİONS'TAN

İstikrarlı gazetecilik yaşamı, doğru ve tarafsız haberleri; yılmadan çalışması nedeniyle Uluslararası Lions 118 Y Yönetim Çevresi Kültürel Etkinlikler Komitesi Kazasker Lionsun seçimiyle Nurhan Çakmakçı'ya verdi. Fenerbahçe Spor Tesislerinin Salonlarında Özel bir törenle ödülünü alan gazeteci Nurhan Çakmakçı işlerini bahane ederek toplantıdan ayrılmayarak, inceliğini, topluma verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Nurhan Çakmakçı genç gazetecilere örnek bir Gazeteci gösterilerek kürsüye davet edildi.
2005-2006 Ödülü Radikal Gazetesinden Serdar Kuzuloğluna İnternet Gazeteciliğindeki Başarısı ve örnek çalışmaları nedeniyle, 2004-2006 Bebeğim ve Biz Dergisi Yayın Yönetmeni Sevil Taner'e daha önceki yıllarda, SAĞMALCILAR CEZAEVİNDE annesiyle yaşayan çocuklara yaptıkları haberlerle ilgili olarak Sabah Gazetesinden Yıldız Kısa ve Aydın Şentürk'e verilmişti.

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...