Monday, August 31, 2009

TATİL BODRUM'DA YAPILIR BAYRAM BODRUM'DA

Bayram tatili ve bayram rezervasyonu için bizi aramalısınız. Herkes tatil yapsin. sizinle yola çıktık. Bizde gerçek bir promosyon var. Çoluk çocuk tatil yapma olanağını size sunuyoruz.
En ucuz ve en mükemmel tatil imkanını size veriyoruz.
Siz de tatilinizi yapın mutlu bir yıl geçirin.
Bu fiyatları biz verebiliriz
0533-6666903
0252-3638469
filiztosyali@yahoo.com

HAKAN KAMPI KAMP KAMPLARIMIZ 2015 ve sonrası her yıl DEVAM EDİYORUZ

Dusod Derneğinin gönüllü eğitim hizmetiyle hazırlanan kamplarda gerçek yaşamı bulup ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenirken yeteneklerinizi açığa çıkarıyorsunuz






DUSOD derneği üyelerinin gönüllülük esasıyla verdikleri katkı nedeniyle başlatılan KAMP otel programı içinde devam ediyor.
Kamp öğrencilerimiz yine büyük bir deneyim yaşadı. Profesyonel gazetecilik eğitimden sonra gazetede koltukarına kurulan öğrenciler. Bebeğim ve Biz Dergisi Yayın Yönetmeni Sevil Taner eşlik etti. Çocuklar çok mutluydu. keşke bütün çocuklar be deneyimi yaşayabilseler. Hepsi çok mutlu ve çok başarılıydı. sabırla Gazeteyi hazırladılar. Biz Hakan Otel olarak Dusod derneğine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bayram Tatili TATİL SEPETİMİZE neler koyduk



Bodrum'da Bayram Tatilini Bitez Yalısında geçirmelisiniz. Bodrum'a en yakın koy olan Bitez koyu mükemmel sahili, otelimiz en güzel sunumlarıyla sizi bekliyor.
Bizi arayın hem ekonomik tatili, hem ucuz hem keyifli günleri yakalayın. Oda kahvaltı ya da yarım pansiyon. Hazırlanmış paket programlar size hangisi uyarsa bizi arayın.

0090-5336666903
0090-2165672242
filiztosyali@yahoo.com
www.hakanotel.com
www.filizinkalemi.blogspot.com

BAYRAM TATİLİ

Bodrum'da bayram tatili yapmak isterseniz en ucuz tatil bizde istedik ki herkes tatil yapsin. Bodrum'un en güzel yerinde en güzel tatil. Oda kahvaltı Yemek ve diğer ihtiyaçlarınız için de sizi tatile davet ediyoruz. Az sayidaki promosyonumuzdan yararlanabilmeniz için hemen aramalısınız.
Evinizde oturmak yerine Eylül ayını ve bayram tatilini bizimle geçirin. Sezlong şemsiye ücretsiz. Kumsalımıza yürüyerek inebiliyorsunuz. 100m uzaklıktaki sahilimiz sizi bekliyor. Biz Hakan oteliz Bodrum'un incisiyiz. Bitez Yalısının en güzel otellerinden biri. Yepyeni bir turizm anlayışıyla sizi tatile bekliyoruz. Her tür konaklama imkanı. Aile odalarımızla da hizmete hazırız. Suit odalarımızla çocuklu ailelere imkanlar sunuyoruz. Bizi arayın yemek sorununuzu da çözelim.
BAYRAM PROGRAMI
TATİL SİZİN İÇİN
0090-5336666903
0090-2165672242
filiztosyali@yahoo.com

Wednesday, August 19, 2009

ÖYKÜ YARIŞMASI

9.Onur Güvener ÖYKÜ
YARIŞMASI İÇİN İKİ AYRI ŞARTNAME HAZIRLANDI

Yarışmaya Çağrı
Göndereceğiniz adres: Mehmet Çelik
Filiz Tosyalı
Nadirağa sok. No 26 Berksoy Ap. Daire 15 Göztepe İstanbul
Telefon-0216-5672242
0533-6666903
9.ONUR GUVENER OYKU ANLATI YARISMASI
Öykünün Prens ve Prensesleri seçiliyor. Bu metinde iki şartname bulacaksınız. Biri Anlatanın Şartnamesi diğeri de öykü yazanın şartnamesi. İki şartnamenin bazı maddeleri birbirinden tamamen farklidir.

A. YARIŞMANIN AMACI
1. 21 Mart tarihinde Ana okulu ve İlköğretim birinci kademe çocuklarımızın, duru, akıcı iyi bir Türkçe ile öykü yazma ve anlatmalarını sağlama.
3-Okuyup anlatabilecekleri, çocukların düşünce yapılarına ters düşmeyen eğlenceli ve eğitici çağdaş yaşam içinden öykülerin seçilmiş olması.
4-Çocukların aracılığı ile zihinlerde kalıcı, başkalarına aktarılabilen, kolay anlaşılır olay ve eleştirileri barındıran, güldüren, düşündüren, duygulandıran, çözüm üreten öykülerle yaşama dikkati çekmek.

B. YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI
1. Yarışma Ana okulu ayrıca ilk öğretim birinci ve ikinci kademe öğrencilerini ilgilendirmekte.
2-Şartname koşullarına uyan her çocuk bu yarışmaya katılabilir.
3.Yarışmaya Seçici kurul üyelerinin birinci dereceden yakınları katılamazlar.
4.Yarışmacılar, şartname koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
5-Bu yıl da her yıl olduğu gibi on anlatıcı finale kalacak.
6-Öykü yazanların arasından da 5 çocuk öykü yazarının yazdıkları öyküler değerlendirilecek.

C.YARIŞMAYA KATILACAK ÖYKÜ ANLATICILARININ UYMASI GEREKEN ŞARTNAME
1.Yarışma dili Türkçe’dir.
2. Seçilmiş anlatım metinleri yaş grubu çocuklarının anlatımına uygun olacaktır.
3. Öykülerin özgün olması gerekmez. Daha önce yayınlanmış, öyküleri anlatabilirler. Bu yarışma için özel hazırlanan öyküler de olabilir.
4. Yapıtların gönderilme aşamasında anlatan kişi değiştirilemez. Böyle bir durumda yarışmacılar aldıkları ödülü iade etme gibi bir sorunla karşılaşabilirler. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekir.
5. Yarışmacı öyküyü cdye anlatır. Cdye anlatılan öykü gönderilirken öykünün adı, yazarı ve anlatan çocuğun adı, okulu ve yaşı bildirilmeli. (Cd deki anlatımın başında) yarışmacı bilgileri Cdye eklemenin dışında metin şeklinde de yazarak gönderilmeli.
c) Konu serbest

9.ONUR GUVENER ÖYKÜ YAZMA YARISMASI ŞARTNAMESİ

1. İlköğretim birinci kademe ve ikinci kademe öğrencileri yazar grubu oluşturarak yazabilirler. Bireysel yazılan öyküler de dikkate alınır.
2-Öykü bir yazar grubuyla yazılacak ise, çocuk yazar grubu; bir okul, kurs, çocuk kulübü ya da derneği temsil etmeli. Grup bir yetişkinin rehberliğinde öyküyü yazabilir. Rehberin; dökümanlar gönderilirken yazılı olarak çalışma raporu içine koyması gerekir. Yazılma sürecini, birlikteliği, ekip çalışmasını bir dosy kağının ön yüzüne kendi el yazısıyla yazıp göndermeli. 100-150 sözcük.
3-Yazın grubu yetişkin rehber ve üç çocuktan fazla olmamalı. Rehber olacak kişi çocuklara eğitim sayılacak düzeyde bir beraberlik sağlamalı. Bu çalışma 8 saatten az olmamalı. Rehberin; yazma tekniklerini, kurgu gibi bilgileri vererek rehberlik yapması yarışma kurallarına uygundur. Rehber daha önce yapıtları yayımlanmış ünlü biri de olabilir. Bu çalışma için bir yazar ya da ilgili bir öğretmen görevlendirilebilir.
4-Jüri veya Seçici Kurul üyeleri yazın grubuna rehberlik yapamaz.
4- Bireysel veya grup yazmış olsun, öykü 400 sözcüğü geçmemeli.
5-Yazılacak öykünün konusu TRAFİKTİR. Eğlenceli, düşündürücü ve bilgilendirici olanları değerlendirilir.
D. Her İki Şartnamedeki
YAPITLARIN TESLİMİ
1. Her yapıt için 2 cd düzenlenmeli, ayrıca bilgisayarda word belgesine yazılı halde gönderilmelidir. Anlatıcılar şartnamesiyle katılanların ses kaydından dinlenerek değerlendirilmesi yapılacağı için ses kaydı olarak gönderilmeli. Yazı grubu için ses kaydına gerek yoktur. Word belgesi yeterlidir.
2- Yapıtlar 31Aralık 2009 saat 17.00‘ye kadar Nadiraga sok. No 26 Berksoy Ap. Daire15 adresinde Mehmet Çelik’e veya Filiz Tosyalı’ya kargoyla teslim edilecek ya da iadeli taahhütlü posta ile gönderilecektir. Belirtilen tarihten sonra; postaya ya da kargoya verilen yapıtlar değerlendirmeye alınmayacak.
E. YAPITLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
1. Yarışmaya gönderilen yapıtlar şartnameye uygunluk açısından ön jüri tarafından ön elemeye alınacak, şartnameye uygun görülen yapıtlar yarışma büyük jürisine teslim edilecek.
2. Büyük Jüri, incelemelerini bitirecek 10 Adet anlatıcıyı 100 (yüz) üzerinden puanlayarak belirleyecek.
3. Büyük jürinin onayından geçenler canlı olarak yarışacakları sunum gününe (21Mart Pazar) davet edilecekler. Ayni gün seçici kurul tarafından belirlenecek ve öykünün prens ve prensleri belirlenerek taçları giydirilecek. 21Mart 2010
4. Ödüle değer anlatım ve yazılmış öykü bulunamazsa, her iki grupta da değerlendirme yapılmak zorunda değildir.

F. SONUÇLARIN AÇIKLANMASI SUNUM VE ÖDÜLLER
1.Finale katılmaya hak edenlerin sonuçları adreslere mektupla ya da maille ve ayrıca telefonla bildirilecek. Finale kalamayanlara bildirilmeyecek ve ses bantları ve yapıtları iade edilmeyecek.
2-Öykü yazanlardan ödüle aday olan öykü sahibinin veya grubun ödülleri de sunum günü, ödüllerini almak üzere 21 Mart törenine davet edilecek
3. Büyük jüri tarafından seçilen 10 öykü anlatıcı ve değerlendirilmeye hak kazanan yazı grupları canlı anlatımların yapılacağı toplantıdan önce belirlenecek tarihte jüriye ulaştırmaları gereken bilgileri iletmiş olmalılar.
4. Kostümleri ve kendilerine sahne gösterisi oluşturan gruplarıyla öykülerini sunmak üzere seçilen on finalist; sahne bilgilerini ve müziklerini de ilgili kişilere belirtilen zamanda ulaştırmalılar. Sunumlarıyla ilgili bütün bilgileri önceden tamamlamış olacaklar.
5. 9.Onur Güvener Öykü Yarışması Trafik Kurallarına Uyalım, Çocuklarımıza Örnek Olalım cümleleriyle tanıtılacak

Sunday, August 16, 2009

Yoğun İngilizce konuşma kampı KAMP Devam Ediyoruz Bizi Aramalısınız

TATİL REZERVASYONLARI
Yoğun İngilizce ve etkinliklerle dopdolu bir tatil olanağı sunuyoruz. Biz varız, çocuklar ve gençler nerde biz otelci ve eğitimci olarak oradayız.
Uygun fiyata tatil. Sizin için varız. Bodrum'da hem kaliteli bir tatil hem de keyifli zaman geçirmenin adresi biziz. Biz HAKAN OTEL de sizleri bekliyoruz.
Rahatını ve kendini sevenlere tatil imkanı.
Sizin de tatil yapmak Şeker Bayramında
Ramazan Bayramında ya da
Ramazanda tatile çıkmak hakkınız.

Bizi arayın sizi yönlendirelim.

Bodrum Otelleri Bitez yalısındayız

Çocuklarınızla tatil yapma imkanı
0533-6666903
0252-3638469

RAMAZANDA BODRUM TATİL BAYRAM TATİL PROGRAMLARI BODRUM BAYRAM PROGRAMLARI BAYRAM REZERVASYONLARI


REZERVASYON BODRUM

Bodrum'da yerinizi ayırtın.
02523638469
02523638269
05336666903
www.hakanotel.com
filiztosyali@yahoo.com
Tatil sizin hakkınız
En güzel tatil.
Bitez Yalısı Hakan Otel'de denize 100 m uzaklıkta şartlarınızı siz belirleyin. Tatilinizi zevkle gönül rahatlığı ile geçirin.
Tatil sıkıntı olmamalı. Güzel insanlarla beraber olmak için bizi seçmelisiniz. İstenildiğinizi beklenildiğinizi bilerek
tatil yapmanın keyfini yaşayın. Havuzsa havuz.
Denizin en mavisi.
Dünyaca ünlü Mor plajdan her gün yararlanma şansınız.
Bitez Yalısı tatil için en uygun belde diye düşünüyoruz.
Hakan Otel sizleri bekliyor.

BODRUM OTELLERİ Bodrum'da BAYRAM TATİLİ







Biz Bitez yalısındayız. Denizin en güzel olduğu, temiz ve bakımlı plajıyla en mükemmel koy. denize uzaklığımız 100m değişik plaj alternatifleri. Ücretsiz giriş ve şemsiye ve sezlong Bitez koyunun özelliği. Bodrum'a ve Gümbet'e en yakın biziz. Biz bodrum'un gözbebeğiyiz.
Tatil Hakan Otelde yapılır. Size göre oda, size göre tatil, sizin isteklerinize göre her şeyi hazırladık. Bayram rezervasyonlarımız da devam etmekte. Uygun fiyat, ucuz, ama mükemmel bir tatil bu yıl bizim size hediyemiz olsun.
Rezervasyon telefonlarımız.
Sahur ve iftar yemeklerimizle de hizmetinizdeyiz.
www.hakanotel.com
Fiyatlari telefonla öğrenebilirsiniz.
05336666903
0252-3638469
filiztosyali@yahoo.com

Monday, August 10, 2009

BODRUM BAYRAM REZERVASYON






En güzel bayram tatili Bodrum'da Hakan Otelde yapılır. Hakan Otel Bitez Yalısında Bitez güzel koyuyla bayramda sizleri bekliyoruz. Ekonomik Bayram Tatili Çocuklarınızla sevdiklerinizle bayramınızı bizde geçirin. En uygun en mükemmel rezervasyonlarla bizde konaklayın.
Fiyatlar için mail atın telefon edin. En uygun fiyatlari size verelim tatil programinizi biz yapalım
0090-5336666903
090-2523638469
filiztosyali@yahoo.com
www.hakanotel.com

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...