Tuesday, March 20, 2007

“KULTUR SANAT LIONS COCUK KIYAFET
BALOSU
Acaba cocuklarin gonlunde hangi sanatcilar var?
24 Nisan Günü Maltepe Sahil Yolu Sea Vesta tesislerinde çocuklara bir balo düzenleniyor.
Çocuklar, Uluslararasi Lions 118-Y Kultur Sanat Komitelerinin hazirladigi çocuk balosunda dilediklerince eglenmek icin bir araya geliyor. Televizyondan tanidigimiz cocuk yildizlarin ve unlu sanatcilarin davet edildigi baloda cocuklar “Kendi Yildizini Kendin sec Kendin Davet Et” adi altinda davetleri de yapıp plaketler sunabilecekler.
Hulya Kocyigit, Murat Basaran ve Yasemin Kumral gibi sanatcilar organizasyonu hazirlayan Kartal ve Kazasker Lions tarafından davet edilecek. Baloya katilacak konuk çocukların hangi sanatcilari davet edecegi, plaket sunacakları merakla bekleniyor.
Davetiyelerin 25 YTLye satilacagi baloda cocuklarin sevecegi unlu konuklar olacak. Gelirinin Bolluca Cocuk Koyune birakilmasi planlanan balo, cocuklarin hayallerinden uzun zaman silinmeyecek anilarla dolacak. Davetlilere icecek ve ögle yemegi verilecek. Dans, müzik ve yarısmalarla dolu dolu bir gun yasanacak. Biletler Nisan ayinin ilk haftasi satisa sunulacak.
Her Kulup kendi biletinin gelirini kendi kulubu adina Bolluca Projesine bırakacak. Sea kac Vesta yoneticisi Lion kardesimin cocuklara sunacagi menu ancak masraflarini karsilamakta. Biletlerden yuzde elli kar edilecek. Isteyen kulup istedigi kadar bileti ilgili kuluplerden temin edebilecek. Bilet iadeleri 19 Nisan Aksamina kadar tamamlanmis olacak.
Kulupler diledikleri kadar bileti alip satabilecekler. Satamadiklari biletler iade olarak geri alinacak. Bu etkinlik icinde yer alip birliktelige imza atmak isteyen kuluplerin maillerini bekliyoruz.

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...