Sunday, June 10, 2007

Çocuk Yaz Kampı


Çocuklarınızı kampa gönderin.
Onlar geleceğin gençleri
KÜÇÜKLERE
SANAT KÜLTÜR VE İLETİŞİM KAMPI
Değişik tarihlerde çocuklarla yapılan çalışmalardan yola çıkarak böyle bir kampa ihtiyaç duyuldu. Olanaklarımızı küçük öğrencilerimizin yararına kullanmayı hedefledik. Sezonun en dolu zamanında onlar için olanak yarattık.
Bir çocuk için en güzel şey ayaklarının üzerinde durabilecek özellikleri kazanması ve iradesine sahip olmayı küçük yaşta öğrenmesidir. Bunları öğrenen çocuklarımızın uygulama alanları ve geliştirme yerleri yaşıtlarıyla birlikte katılacağı eğitim kamplarıdır.
Bodrum Bitez Hakan Otelde Örnekal Eğitim Kurumlarıyla işbirliği yapılarak Dünyaya Saygı Derneğinin katkılarıyla hazırlanan kampta ömür boyu lazım olacak, günlük yaşamda kullanacağı işleri ve becerileri öğrenmesi hedeflendi. Öncelikle güzel ve etkili konuşma ve kendini anlatabilme, dinleme, yorum yapma, mantık gelistirme çalışmaları yapılacak.
Bunun için yerel medya ve basından yararlanılacak.
Düşünce geliştirerek film çekme çalışmaları KÜÇÜK FİLOZOFLARA FİLM etkinliği atölyesinde yapılacak. Ayni atölyede fotoğraf sanatına yer verilecek. Nedim Sümer ve Türkolog-senarist Mualla Yazar Serdar Karliova gibi önemli yönetmenlerle çalışılacak. Kendini ifade edecek konuşma estetiğini geliştirirken günlük derslerin dışında çok özel sunucular konuk edilecek. Bu kişilerle olmak, televizyon ekranlarından yerel kanallar da olsa Bodrum’un Ulusallığı nedeniyle sesini duyurmaktan gurur kazanmasını sağlayacak. Önümüzdeki yıl yoğun bir tempoda işler hale getirilmesi sağlanan RADYO Programlarının hazırlığı yapılmış olacak.
Çocuğunuzun eli iğne, makas ve minik elleriyle çekiç tutacak. Onu olgunlaşmış, dinleme ve konuşma yeteneğini kullanmaya başlamış bulacaksınız.
İlgi duyan çocuklara kurdele sanatı gibi önemli bir nakış işi de öğretilecek.
Kamp yemekleri okul menüsünden seçilerek hazırlanacak. Eğitim, üç öğün yemek, ikindi kahvaltısı; yatak ve dersleri kapsamaktadır.
Kamp çalışması içinde atölyelerde kullanılacak malzemeler öğrenci tarafından temin edilir. Kamera, fotoğraf makinesi ve film montaj, boyalar ve diğer resim, dikiş ve nakış malzemeleri ve aletleri öğrenciye aittir. Malzeme listeleri kayıttan sonra maille gönderilecek.
Kamp Yeri: Bodrum Bitez Hakan Otel
www.hakanotel.com
Kamp Yoneticisi: Dunyaya Saygı Olanak ve Destek Dernegi Baskani
Çocuk ve Gençlik Eğitim Koçu
Yazar Filiz Tosyalı

0252-3638469
02523638269
0533-6666902
www.filizinkalemi.blogspot.com

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...