Monday, May 18, 2009

DENİZLİ VALİLİĞİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI






DENİZLİ EDEBİYATLA BÜTÜNLEŞTİ
Dusod Derneği ve XS Ajansın katkılarıyla gerçekleşen Denizli1. Edebiyat Şöleni ilk kez yapılmasına rağmen özellikle çocuk Edebiyatı adına güzel bir şölen oldu.
Tiyatro ve söyleşilerle renklendi. ICF Türkiye Federasyonu Esra Aksüyek ve Sami Bugay tarafından verilen koçluk semineri Denizli Valisi Yavuz Erkmen tarafından da ilgiyle izlendi. Seminerde peş peşe gelen sorular, gösterilen ilgiyi daha da arttırdı.
Denizli Valisi Sayın Yavuz Ermen açılış konuşmasında Denizli Milli Eğitiminden bu festivalin gelecek yıl da yapılmasının sorumluluğunu almalarını istedi. Bu istek Milli eğitim müdürü tarafından öğretmenlere ve öğrencilere çağrı şeklinde ulaşması alkışlarla karşılandı.
Festivalin etkinlikleri içinde Ümit Kireççi’nin sanat yönetmeni olduğu Lila Düşler Tiyatrosunun “Eyvah Dedem Çıldırdı” isimli oyunu sunuldu. Çizgi roman atölyesine büyük ilgi vardı. Çocuklar ve gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen şenlik hedefine ulaştı. Daha geniş amaçla yapılması planlanan festivalin; hedefi okumayı seven DENİZLİLİLERE daha fazla kitap sloganı olarak belirlendi. Yazarlar Mehmet Güler, Hünsan Şeker, Savaş Ünlü, Filiz Tosyalı, Ayhan Can festivale renk kattılar

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...