Thursday, July 16, 2009

KAMP Devam Ediyoruz Bizi Aramalısınız






KAMP
Bodrum Bitez Yalısında Yaz Kampı
0533-6666903
filiztosyali@yahoo.com

Bu kamp sizi yaşama hazırlıyor. Sabah-öğle-akşam yemek ikindi kahvaltısı

Kampımıza: Lise ve Üniversite öğrencileri kabul edilir. Yüreği sanatla dolduruyoruz.

Gençlik ve çocuk kampı içinde etkinliklerimizin sağladığı yararlar birçok anne babayı bizimle iletişime geçirdi. Mutlu ve sağlıklı yaşamanın baş şartı karşımızdakileri doğru anlamak diye düşünüyoruz. Anne ve babalar çocuklarının ayakları üzerinde durması için yaz kamplarını tercih ediyorlar. Koskoca bir tatili bomboş geçirmek bir çocuk ya da genç için hiç kolay bir olay değil. Boş zamanlarını değerlendirmeyi öğrettiğimiz, okuma ve yazama alışkanlıklarını geliştirdiğimiz Dusod Yaz Kampı iyi bir seçim. Ailemizin, arkadaşlarımızın kısaca sevdiklerimizin bizden neler istediğini, neler beklediğini anlayıp kendi istek ve arzularımızla çatışmadığını görürsek mutlu oluruz.
Kamp programında neler var
-Doğaçlama Dans
-Tiyatro
-Güzel Konuşma
-İletişim
-Yaşam Koçluğu
-Yüzme
-Kukla Yapımı
-Çizgi Roman Senaryosu yazmak
-Film Yönetmenliği
Sizin uğraşlarınız arasında olacak. Fıkra anlatma, yorumlama, şiir ve öykü okuma, yazma yeni becerilerle dünyaya başka bir pencereden bakmanızı sağlayacak.
Gezmeye, dolaşmaya çok zamanınız olacak. Biz adeta sizin boş zamanlarınızı çalışarak öğrenmede yeni bir yöntemle programlayarak size yeni beceriler kazandıracağız.

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...