Friday, October 22, 2010

Anne Baba Koçluğu Eğitim Kampları ve eğitimleri Başlıyor Kaydınızı yaptırmalısınız






Kayıt için bizi aramalısınız:
Tosipoto Eğitim Danışmanlık Şirketi
İthalat Ihracat Sanayi konusunda üstün hizmet gösteren şirket trafikte saygı ürünleriyle eğitime destek verirken RAY sistemini seçti.
filiztosyali@yahoo.com
0533-6666903
En iyi koçlar bizde
Anne Baba Koçluğu haftada bir gün size çok şey kazandıracak. bütçenizi zorlamadan grup programlarına katılabilir, yeni gelişen yöntemlerle yolunuzu aydınlatabilirsiniz. Çocuklarınız için gelişmeyi, değişimi kabul etmelisiniz.
Nasıl anne baba olmalıyım. Çocuğum sınava hazırlanıyor onunla nasıl bir ilişki içinde olmalıyım. Anne baba koçluğu eğitimleri başlıyor. Tosipoto Eğitim ve danışmanlık konusunda kolları sıvadı bireysel ya da grup çalışmalarına katılarak programdan yararlanabilirsiniz. Bütün sorularınıza yanıt bulabilecek, davranış geliştirecek program içinde herkese hizmet sloganıyla yola çıkan Tosipoto anne baba olmanın yollarını sizlere gösteriyor.
Danışmanlarımız ufkunuzu açıp daha mutlu aile ilişkileri, anne baba çocuk beraberliği, daha başarılı bir yaşam için yanınızda. Bizi aramalısınız. Çocuklarımız her şeyimiz.

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...