Monday, June 24, 2013

Yaz Kampı 2015 ve sonrası


             YAZ KAMPI BU YAZ BİTEZ’DE

20Temmuz-30 Temmuz Yaz Kişisel gelişim Çocuk Kampı. Çocuklarınızın yeteneklerini açığa çıkaran bir program içinde çalışan yaz kampı 7-15 yaş arasında çocukları kabul ediyor.   Siz çalışırken, ya da siz kendi tatilinizin tadını çıkarırken, o da hem etkinlikler ile yaşamına şekil ve renk versin, hem de dinlensin. Çocuğunuzun kitap aşkıyla dolmasını, okuduğu kadar yazmasını  arzu ediyorsanız, profesyonel  yazar ve yönetmenlerle birlikte olması için bir fırsattır; Bodrum Bitez Hakan Otel’de gerçekleşen Filizin Kalemi Yaz Kampı, 10 günde on beceri üzerinde yoğunlaşıyor. Sekiz yıldır devam eden eğitim programı, çocukların yeteneklerini açığa çıkarıp onları değerlendirme amacıyla sürdürülüyor.

Kamp içindeki etkinlikler:

-Yazar Okulu Yazarlık Çalışmaları. Kitap okuma, yazma becerileri(Puzzle sistemiyle 8 kitap okuyup okuma sevgisi alacaklar-yazacaklar)

-Tiyatro-Oyunculuk ve sunum becerileri(oyunculuk becerileriyle 6 sikeç hazırlayacaklar-sunacaklar)

-Kurdele Nakışı ve Koza Sanatı(Koza sanatını öğrenecekler bir tablo hazırlayacaklar- Kurdele nakışı öğrenip bir ürün üretecekler)

-Fotoğraf ve Kısa film Çekimi(ortaklaşa bir kısa film senaryosu hazırlayacaklar, çekecekler, oynayacaklar)

-Satranç (oynayabilecek hale gelecekler)

-Balıkçılık Malzemesi Hazırlama(Olta yapıp balık tutacaklar)

-Elektrik Aparatları(Uzatma kablosu ve üçlü priz yapacaklar)

-Gazetecilik Eğitimi-(Eğitin alıp Çökertme gazetesinin bir sayısını fotoğraflarla hazırlayacaklar. Profesyonel bir köşe yazarının ulusal bir gazetedeki köşesini kendi isimleriyle okura sunacaklar.)

-İletişim becerileri-(ICF onaylı sertifikaya sahip, Uluslararası bir  Koç ile  çalışacaklar. (uyum-ikna-isteklerle ihtiyaçları ayırma becerisi geliştirecekler)

 -Geziler ve yüzme şeklinde devam edecek bir ortamın içinde olacaklar.

 Katılım şekli:

             1-Yatılı -1500TL Konaklama, eğitim, kahvaltı, iki öğün yemek ve ikindi ikramı; malzemeler, kitaplar, geziler ve Bodrum içi ulaşımlar dahil (Bodrum’a ulaşım hariç)

             2-Gündüzlü-750TL eğitim,  bir öğün yemek ve ikindi ikramı; malzemeler, kitaplar, gezilerde  Bodrum içi ulaşımlar dahil. (çocukların toplanması için günlük servisimiz yoktur),

Başvuru: 0533-6666903

0216-5672242




No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...