Monday, June 16, 2014

ÇOCUK KAMPLARI YAZ KAMPI ÇOCUK KAMPI 05336666903 Kamp 2016 ve sonrası.

                          ÇOCUK KAMPLARI
             Bodrum Bitez yalısında çocuklar için kişisel gelişim kampları.  Çocuğunuz bu yaz iyi bir tatili hak etti. Bizi aramalısınız. Bizim işimiz onun yeteneğini açığa çıkarmak. Çocuklarla birlikte dünyanın yaşanılır olduğunu keşfediyoruz. Gelecekteki mutluluğuna ayna tutan beraberlik. El becerileri, yazma çalışmaları, İngilizce pratik konuşma.  Sunum günü siz de davetlisiniz. Kişisel gelişim kampı.
                                  Çocuklar İçin
                                   Yaz Programı
filiztosyali@yahoo.com
05336666903
 KÜÇÜK DÜŞÜNÜRLERE KAMP
             Siz de bu yaz bizim kampımızda olmalısınız. Yaratıcılığınızı açığa çıkarıyoruz. Gizlenmiş yeteneklerinizi, ya da farkında olduğunuz yeteneklerinizi geliştiriyoruz.  21. Yüzyılın çocuklarına kamp yapmanın sorumluluğunu taşıyarak başladığımız bu yolda size elimizi uzatıyoruz. 7-16 yaş arasında çocukların kişisel gelişimi için hazırlanmış bir kamp. Dinlemeyi, anlamayı, paylaşmayı, yaratmayı hedefliyoruz. Zamanı  ve  kendini tanıyan çocuklar. 
           Çocuklarınızın gelişimi için Hakan Oteldeki  Bitez Kamp etkinlikleri için Filiz Tosyalı’yı aramalısınız. Yaz kampı kayıtlarımız devam ediyor. Çocukların kişisel gelişimine katkı sağlayan Kamp Bitez Yalısı Hakan Otelde. On beş kişilik seçilmiş bir grup içinde olmalarını hedefliyoruz. 15Temmuz-25 Temmuz Yaz Kişisel Gelişim Çocuk Kampı.
-Yazar Okulu Yazarlık Çalışmaları
-Tiyatro
-Kurdele  Nakışı
-İpekböceği  Nakışı
-Fotoğraf Çekimi
-İngilizce
-Satranç
-Balıkçılık Malzemesi Hazırlama
-Elektrik Aparatları
-Gazetecilik Eğitimi
 Not: 10 günlük çalışmanın geri bildirimi, profesyonel medya desteğinde yapılarak çocukların yazılarından bölümler yayımlanıyor.
 Geziler ve yüzme şeklinde devam edecek bir ortamın içinde olacaklar.
 filiztosyali@gmail.com
www.filizinkalemi.blogspot.com

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...