Sunday, May 07, 2017

KAMP çocuklara kamp yaz kampı

Kamp KAMP Çocuk Kampı Yaz Kampı Hem Tatil hem Kamp ne derseniz deyin çocuğunuzun yeteneğini geliştiriyoruz. Sınırlı kontenjanla devam eden kampımız otel programı içinde  Kamp yapma her çocuğun hakkı.
ÇOCUK KAMPLARI KÜÇÜK FİLOZOFLARA YAZ KAMPI
Otel programı içinde çocuklarınız sanatın gücüyle tanışsın. 7-16 yas arasındaki çocuklar için hazırlanan program. Konuşan düşünen ve yaşamayı bilen başarılı çocuklarla buluşuyoruz. Dinlemenin, anlamanın, algılamanın zevkini beraberce yaşayacağız. Elleri ve beyinleri çalışırken, iyi insan ve iyi huy özellikleriyle yaşamlarına devam edecekler.
                 Yüzerek spor yapacaklar, konuşarak kendilerini anlatma özelliklerine ulaşacaklar, el becerilerini geliştirirken ürettikleriyle yaşama bağlanacaklar. Yazmayı film çekmeyi oynamayı deneyimlerken çağa ayak uydurup hayallerini genişletecekler. Yazmayı ve okumayı hedef ediniyoruz. BODRUM BİTEZ YALISINDA YAZ KAMPLARIMIZ Bizi arayın çocuğunuzun tatilini planlayalım. Yeteneğini anlayan küçük filozof her zaman başarıya koşar. İYİ HUY İYİ İNSAN yetiştirmek hedefimiz.

YAZIYORUZ OKUYORUZ OYNUYORUZ GEZİYORUZ YÜZÜYORUZ ÖĞRENİYORUZ

Sabah Yürüyüşle Başlayan Kamp günü
Çatal bıçak kullanan çocuklar
Senaryo yazıp kendi senaryolarında oynuyorlar
Kısa filmlerini kendileri çekiyorlar
Oltalarını yapıp balık tutuyorlar
Kurdele nakışı yapıp tablo ve örtüler oluşturuyorlar
 Elleri iğne tutuyor. (Her çocuk söküğünü diker, düğmesini güçlendirir. Dikiş makinesi kullanılır. Bebeğine en güzel giysileri diker) söküğü yırtığı kalmaz. Paça kısaltır.

Lütfen maille başvurun beklentilerinizi ve çocuğunuzun durumunu zevklerini paylaşın size programı verelim






















No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...