Sunday, May 30, 2010

ÇOCUK KAMPI ÇOCUK KAMPLARI ÇOCUKLAR İÇİN KAMP

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BU KAMPLARLA HİZMETİ AMAÇLADI,En yararlı tatili Hedefledi.
YAZ OKULU
YAZ KAMPI
YAZ OKULU başka bir deyişle YAZ KAMPLARI...
Siz de katılmak isterseniz, tercihinize yardım etmek için bilgi yükledik.
Daha fazla bilgi edinmek isterseniz de bizi aramalısınız
Doğa Eğitim Kurumları işbirliği ile Çocuk Üniversitesini en iyi şekilde planlayan İstanbul Üniversitesi; Yazar-Kişisel Gelişim Uzmanı Filiz Tosyalı ile yaptığı işbirliği içinde, Bodrum'da hizmet için yola çıktı. pek çok uzmanın, mesleğinde öne geçmiş, kariyerinin tepe noktasındaki eğitimcilerle hazırlanan program bu anlamda ilk olma özelliğini taşıyor.
Zamanın en iyi şekilde değerlendirilmesi ve dinlenirken eğlenilmesi, eğlenirken de öğrenilmesini hedefledi.
Bütün öğrenme becerilerinin geliştirileceği kamplar içinde en iyi tatili geniş bir programla sunuyor.



İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE
YAZ KAMPLARI UZMANLARIYLA EĞLENCE VE ÖĞRENME GARANTİLİ
BİTEZ YALISI HAKAN OTELDE
1-YABANCI DİL YAZ KAMPLARI BELLİ OLDU!
Ağustos
Hem eğleneceğin hem de yabancı dili en yoğun ve kalıcı şekilde öğreneceğin tek tatil!

Bodrum’da hem unutulmaz anılar yaşayacak hem de yabancı dili, Türkiye’nin yabancı dil konusunda uzman dilbilimcilerinden öğreneceksin. Yapılan etkinlikler tamamen İngilizcenin hayatın içine dahil edilmesiyle oluşacak. Bu kampta arkadaşlık ve dayanışmanın önemini anlayacak, özgüvenlerinin artacağı başarı duygularının gelişeceği eğlenceyle dolu ve tabii yabancı dil ile geçireceğin 10 gün seni bekliyor.
Kişi Başı: 950TL 10 gün Sınırlı kontenjan: 20 kişi
Basvuru:0212-4400000
iubilgi@istanbul.edu.tr



2-YARATICI YAZARLIK
Ağustos
Felsefe ve yaratıcılıkla tanışmak için mükemmel fırsat!
Düşüncenin topraklarında eğlenerek farklı bakış açıları kazanabileceğin, yaratıcılıkla yeni düşünceler üretebileceğin, yazabileceğin bir ortam.
Bodrum’da denizin kumun tadını çıkarıp doyasıya eğleneceğin ve Türkiye’nin ünlü felsefecileri, yaratıcı yazarları, drama eğitmenlerinin yapacağı atölyelerde hayata bakışını genişletebileceğin bir kamp. İçeriğini; felsefenin, yaratıcı yazarlığın, drama eğitiminin, kısa film yapımının, yayımlanacak bir gazetede makale yazımının, halka açık tiyatro gösterisinin oluşturduğu, tartışılarak, çocukların ilgisini çekecek ve kalıcılığı

Sınırlı kontenjan: 20 kişi Kişi Başı:950TL 10 Gün
Başvuru:0212-4400000
iubilgi@edu.tr
3-KÜLTÜR SANAT VE YETENEK Kişisel Gelişim KAMPI
15Temmuz-25Temmuz
El becerilileri, yazma, okuma, tiyatro, film ve fotoğraf atölyeleriyle bilgi ve beceri geliştirici kamp. Geziler birliktelikler ve etkinliklerle zenginleşen.
Sınırlı Kontenjan:20 Kişi Kişi Başı:700TL 10 gün(Sadece bu kamp için kardeş ve grup indirimi)
Başvurular:0252-3638469-02523638269-05336666903 filiztosyali@yahoo.com
4-KÜLTÜR SANAT VE YETENEK KAMPI
22Haziran-2Temmuz
El becerilileri, yazma, okuma, tiyatro, film ve fotoğraf atölyeleriyle bilgi ve beceri geliştirici kamp. Geziler birliktelikler ve etkinliklerle zenginleşen.
Sınırlı Kontenjan:20 Kişi Kişi Başı:650TL 10 gün
Başvurular:0252-3638469-02523638269-05336666903 filiztosyali@yahoo.com







Filiz Tosyali: 0533-6666903
filiztosyali@yahoo.com
0216-5672242
Surekli hareket halinde olmamiz nedeniyle
GSM ile ulaşmanız çok daha kolaydır
ÇOCUKLARINIZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ
Bu bir Hakan OTEL hizmetidir.
İstanbul Çocuk Üniversitesi Yöneticileri
tarafından desteklenme kararı alınmıştır.
Kültür Sanat Kamplarımıza başvuru:


Çocuklarımızın iyi bir tatil geçirmesi onların gelişimlerine bağlıdır. Zihinsel ve fiziksel gelişimlerinin hızlanması, çocuklarının neşe ile geçmesi çocuk kamplarının büyük etkisi vardır. Hiçbir aile çocuğunun gönlündeki arzulara dokunamaz, dokunmak ve arzu ve istekleri harekete geçirmek bu tür sosyal ve sanatsal kamplardır. Çocuklar birbirleri için yaşarlar, onların şekillenmesinde arkadaş ruplrının büyük etkisi vardır. En güzel arkadaşlıklar çocuk kamplarında ediniliri. Kamp arkadaşlıkları okul arkadaşlıkları gibi çok az sayıda kalıcı dostluklar bıraksa da modellemelrde payı büyüktür. İyi ve özenli bir yşam çocuk kamplarının en büyük özelliğidir. Kamp öğretmenliği hassas bir iştir. İsteyerek yapılır. Çocuklara değer vermeyen biri okul dışında genellikla tatil günlerine denk gelen bu kampşlarda yapamaz. Onlar, yani kamp öğretmenleri çok özeldir. Çocukları seven, onlar üzerinde hedef çalışmalrı yapan sevecen kişilerden oluşlur. Kamplar diğer tatillere göre günümüzde de daha ucuz olma özelliğini idealistlik uğruna korumaktadri. Özellikle PAŞPARMAK çocukları dedikleri bu çocuklar kamp yaşamı içinde gerçek dünyalarını bulmakta.

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...