Wednesday, June 02, 2010

1.Uluslararası Beykoz Doğa Koleji Çevre ve Ekoloji sempozyumu

Çocuk Kampları için bizi arayın. Güzel konuşma, yazma ve uygulama, yoğun ingilizce kampı. Biz kamplarda yazmanın, okumanın ve dinlemenin zevkini çıkarıyoruz. Bize mail atmanız yeterli
filiztosyali@yahoo.com
Herşey bu blogta var.
Akademi Çocuk ve Çekirdek Yuva Beykoz Doğa Koleji Sempozyumunun konuğu oldular



kAMP ÇOCUK KAMPI KAMPLAR ÇOCUKLAR İÇİN YAZ OKULU BODRUM_BİTEZ YALISI
YAZ KAMPI-ÇOCUK KAMPI
ÇOCUK KAMPLARI-SEMPOZYUMLAR-EDEBİYAT FESTİVALLERİ
Sizin için sempozyum hazırlıyoruz.
0533-6666903
0216-5672242
filiztosyali@yahoo.com
Siz yorulmayın Sempozyumunuzu biz hazırlayalım RAY EĞİTİM ve Danışmanlık
Katılımcı siz olun, konuklarınızı seçelim... Koşalım koşturalım Her yerde EDEBİYAT OLSUN
Çocuk Kamplarında tek isim
RAY-DUSOD DERNEĞİ KURUCU BAŞKANI FİLİZ TOSYALI
Çocuk kampları için bizi aramalısınız. Güzel konuşma, özgüveni arttırır. En güzel sunum, kendine güven bizim kampımızdan geçer. Kültür Sanat ve İletişim Kampı için beklşyoruz




Beykoz Doğa Koleji Uluslararası Edebiyatta Çevre ve Ekoloji Sempozyumu büyük ilgi gördü. Katılımcılar bildirilerini sunmak için Beykoz Doğa Kolejine koştular. Eksiksiz katılımla örnek bir sempozyum oldu.
Akademi Çocuk Yuvası ve :Çekirdek Çocuk Yuvası Sempozyumumuza ayrı birer anlam kattılar. Gösterilerini heyecanla izledik.
İlk kez Uluslar arası bir sempozyumda çocuk katılımcılar yer aldı. En az büyükler kadar ilgi çektiler, dikkatle kendilerini dinlettiler. Yazdıkları şiirler, öyküler ve bildiriler yazarların da ufkunu açtı. Doğa çocukları sempozyuma damgasını vurdu.
Yurdun dört bir tarafından İstanbul’a gelen akademisyen, şair ve yazarlar; İzmir, Eskişehir, Hamburg, Moldova, Yalova, Ankara, Bodrum gibi şehirlerden katıldılar.
Mehmet Güler, Yalvac Ural, Filiz Tosyalı, Ayşe Yamaç, Ayhan Can, Tuna Egemen, Tansu Bele, Prof. Dr. Selahattin Dilidüzgün, Mehrizat, Saime Toptan, Ayhan CAN, M. Tanju Akerman, Nurullah Can, Nalan Çelik, Nurduran Duman, Emine Erbaş, Gülay Birkly, Hüseyin Emiroğlu, Dr.Sergii Kaputini, Dr. Olga Radova-Karanastas, Kürşat Burak Çağıl, Berna Meriç, Dilan Bayındır, Tuğba Yüksel, Özlem Omay, Hande Sonsöz, Dr. Melike Gündüz, Uzman Elif Konar, Prof.S.Bahkadirova, Meva Kuşuluoğlu ve Yazar Nuran Turan katılımcılar arasındaydı.
Çocuklarımız; Güneş Özmen, Zübeyde Gazanker, Merve Balıkçı, Bora Akdeniz, MuratEmre.Aktan, Mustafa Cem Büyükalperli, Ece Defne Ataman, Ecem Tüfekçi, Mehmet Tatoğlu bildirilerini sunarken hayranlıkla izlendiler. Bazen defalarca tekrar etmeleri istendi. Salondaki çocuklarımız sorularıyla katılımcıların beğenisini kazandılar.
Sempozyum boyunca 6 0turum, 3 Çocuk oturumu, 5 sunum, bir ödüllü film gösterimi ve Cumhuriyet Kadınları Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Üç gün boyunca Beykoz Doğa Kolejinin her köşesinde Çeşitli etkinlikler yapıldı. 26 bildiri, 5 çocuk bildirisi sunuldu.
Yazarlar Sendikası Kadıköy Şubesinin hazırladığı şiir etkinliği de büyük ilgi gördü. Konuklar birlikte ağırlandılar. Son gün iyice kaynaştılar. Çocuklarımızla sohbet ettiler. Kitap masalarındaki kitaplara yoğun ilgi vardı. Beykoz Doğa Kolejinin her köşesinde çocuklar için, çevre ve ekoloji için EDEBİYATTAN söz edildi. Yorucu, ama güzel bir sempozyum yaşandı. En kısa zamanda bildirilerin toparlanarak kitaba dönüşmesini heyecanla beklediklerini söyleyen yazarlar iyi dileklerle ayrıldılar.

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...