Thursday, October 06, 2011

Bir gazete HABERİ






Genkli Türk kadınları yazar Filiz Tosyalı'yı ağırladı.

Gazeteci-yazar Filiz Tosyalı Genkli Türk kadınlarına verdiği konferansta çocuklar ve eğitimleri konusunda bir konferans verdi.

Konferans öncesi açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği kadınlar kolu başkanı Nuray Bağcı önemli bir konuda kendilerini aydınlatmak üzere Genk´e gelen eğitimci-yazar Filiz Tosyalı´ya teşekkür etti.

Genk Dernekler Birliği üyesi olan Genk Türk Eğitim Kültür Merkezi kadınlar kolu´nun bir organizasyonu olan bu buluşmada eğitimci-yazar Filiz Tosyalı çocukların eğitimi konusunda özellikle ödüllendirme, anne-baba ilişkileri ve doğru yönlendirmenin önemine değindi.

Yazar Filiz Tosyalı´nın konuşmasını ilgi ile dinleyen Türk kadınları konuşma sonrası merak ettikleri konularda sorular sordular.

Eğitim ve çocuklar adlı konferansı Genkli Türk kadınların yanında diğer bölgelerden gelen Türk hanımlarıda izledi. Konferans sonrası Genk Türk Okul Aile Birliği yöneticileri tarafından bir teşekkür ödülü verildi.









--------------------------------------------------------------------------------

Sayfayı ekonomik olarak yazdır. Gündem




3 447 1799239 1344 15-11-2007 | 12:11
Gündem iletişim hattı : info@gundem.be
dejaWorks web design and programming

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...