Sunday, April 04, 2010

BODRUM'DA Kamp Çocuk Kampı Yaş sınırı yok-KAMP Çocuk Kampı Gençlik Kampı biğzim işimiz oldu

Kamplar ve Koçluk Sertifika programları için bizi aramalısınız
Çocuk Kampları Tiyatro- Sinema- TV-Yazı Atölyeleri Sanatla ilgili her şey 10 gün 10 yetenek




Bodrum Bitez yalisinda ayin her ayinda konuk agirlamaktayiz. Otelimizde kamplar yaparak hem daha ekonomik hem de dolu dolu zaman harcayip eglenceli bir kamp programi sunmaktayiz. YAS SINIRI YOK. Her yas grubuna gore program sunulmakta.
Sizlerle birlikte yapacagimiz program icinde sizin uyelerinizin isteklerine ve ilgi alanlarina uygun, bizim onerilerimizi ve etkinliklerimizi de katarak birlikte guzel ve yararli kamplar-geziler gerceklestirebiliriz. El becerileri ve kultur sanatla zenginlestirilmis kamplarimizi sizlerin gruplariyla sadece size ozel olarak hazirlamak istiyoruz. 10ar gunluk devreler halinde bodrum’da gerceklestirecegimiz bu etkinler kurumunuz ve sizin icin de karli bir etkinlik ozelligini karsilikli anlasmamizla saglayabilir. Bize bilmek istediklerinizi yazarsaniz size cok detayli bilgi verebiliriz. Sizi bir otel konforu icinde agirlarken, tiyatro, kisidel gelisim, siir dinletileri, unlulerle tanisma bulusma, muzik, saglik, yabanci dil, sertifika programlari v.s alanlarinda hizmet vermekte. Bize yazin bu faydali calismadan yararlanin.
Bize yazabilir bizi arayabilirsiniz
www.filizinkalemi.blogspot.com
filiztosyali@yahoo.com
0533-6666903

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...