Friday, April 02, 2010

ONUR GÜVENER ÖYKÜ YARIŞMASI HEYECANI








Trafik kazalrına dur demek için düzenlenen oNur güvener öykü Yarışması, 118Y Uluslararası Kazasker Lions ve Dusod Derneği İstanbul ve Dusod Derneği Brüksel öncülüğünde gerçekleştirildi. Her yıl tekrarlanan yarışmayabu yıl Beykoz Doğa Koleji ev sahipliği yaptı. Okulun öğrencilerinin de büyük önem verdiği yarışmada süper bir sunumla Beykoz Doğa Koleji 5. sınıf öğrencisi Zeynep Karaali ilk sırayı aldı.
Trafik kazalarına dur denildi.
Kazasker Lions Derneğinin her yıl düzenlediği öykü yarışmasına katılan 140 öykü anlatıcı arasından seçilenler Modacı Mine Akça’nın diktiği özel mutluluk pelerinlerini ve taçlarını giydiler.
Milliyet Gazetesi Mesul müdürlerinden Eren Güvener’in trafik kazasında kaybettiği oğlu Onur Güvener 9. Öykü Anlatı yarışması görkemli bir törenle Beykoz Doğa Kolejinde gerçekleşti.
Öykü Yarışmasında Doğa Koleji 5. sınıf öğrencisi Zeynep Karaali “ANI isimli, Perihan Aktürk Anaokulu öğrencisi Ada Özgür “Aslan ile Fare” , Beykoz Doğa Koleji Anaokundan Nisa Ekşioğlu adlı öyküleri anlatarak en yüksek puan ile ilk üç sırayı paylaştılar.
Amerikan Kültür Derneği Anaokulu öğrencileri Sude İşeri, Irmak Bozdoğan, Manisa Bilim Sanat Merkezinden Büşra Evren ve Batuhan Tunay, İlhami Ahmet Örnekal Anaokulundan Öykü Düztaş, Bursa Çakır Kolejinden Naz Kornoşor, Doğa Koleji Anaokulundan Nisa Ekşioğlu ve Perihan Aktürk anaokulundan Defne Armağan ödülleri paylaştılar.
Bodrum Bitez Hakan Otelde 2 kişilik yaz tatili, kitap sesli kitap, canlı hayvan, saat ve değişik armağanlar kazandılar.
Gülten Dayıoğlu, Filiz Tosyalı, Ümit Kireççi, Tuna Egemen, Şeyma Durmaz, Ercüment Yüceler, Pelin Bektaş’in jüri üyeliği yaptığı Yarışmanın en anlamlı yanı Trafik Sözü verilmesiydi.

No comments:

YAZARLIK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

KİLERCİBAŞI lİONS MERKEZİ GELECEĞİN YAZARLARI FARKINDALIK EĞİTİMİ KİTABINA GİDEN YOL. KALEM TUTAN ELLERİ DÜŞÜNEN BEYİNLERİ FARKLILIK ATÖLYES...